Kuidas saab hakkama Schbot robottolmuimeja lemmiklooma karvadega, on iga looma omaniku esimene küsimus. Tuleb mõelda, kui pikakarvaline on loom, kui palju ta karvu ajab, kas tegemist on kassi või koeraga. Vastavalt sellele saab valida enda kodu jaoks õige roboti.

Koerakarvad

Koerte puhul soovitame Teile kindlasti meie lipulaeva ehk Schbot F1.

Sellel mudelil on kõige tugevam imemisvõimsus ja samuti on tal väga mahukas tolmukarp.

Imemisvõimsus on sellel robotil 2880Pa ja tolmupaaki mahub 600ml koerakarvu.

Lisaks loomakarvadele tekitavad peavalu porised käpajäljed ja siinkohal tuleb appi robottolmuimeja mahukas veepaak. Schbot F1 robottolmuimejal on veepaak 370ml. Lisaks sellele, et veepaak on väga mahukas, saab ka sellel mudelil reguleerida veesurvet.
Soovi korral saate äpist valida Schbotile ka märjema pesu, mis sel juhul tähendab seda, et veepaagist hakkab vett rohkem läbi tulema.

Kassikarvad

Kasside puhul soovitame Teile Schbot S8 mudelit. Selle robottolmuimeja imemisvõimsus on 2880Pa ja samuti saab ka selle robottolmuimeja puhul reguleerida veesurvet.

Robottolmuimeja puhastus ja hooldus

Lemmikloomi omades tuleks puhastust ja hooldust teha vähemalt kaks korda nädalas. Puhastada tuleks kindlasti tolmupaak, küljeharjaseid, põhiharjast ja pilk tuleks peale visata ka ratastel. Kuna rataste vahele kogunevad karvad, on oluline neid puhastada. Seda on väga mugav teha ka tavalise tolmuimejaga, sest nii saab need maksimaalselt puhtaks.

Loe lähemalt SIIT kuidas hooldada enda robotit.